Infrastructurele werken

D---IMG_2002-Infra-2600px.jpg

Concept ingenieurs is gespecialiseerd infrastructurele werken, waaronder bruggenen viaducten. Onze diepgewortelde kennis over diverse componenten van civiele constructies is daarbij onderscheidend. Denk daarbij aan bijvoorbeeld opleggingen, voegovergangen, tuiconstructies en voorspansystemen. Juist het gedrag van die constructieve componenten zijn bepalend voor de levensduur van bruggen en viaducten. Door onze expertise op het gebied van die componenten zijn onze onderzoeken integraal met een opvallende diepgang.

Geavanceerde beheerapplicatie

Concept Ingenieurs ondersteunt zijn opdrachtgevers bij het beheer. Onze diensten variëren daarbij van een eenmalige quickscan tot en met meerjarig beheer. De aanpak is doelmatig en efficiënt, onder meer door het inzetten van Beyond Asset: een geavanceerde beheerapplicatie, ontwikkeld door zusterbedrijf Sixense Platform Solutions in samenwerking met IBM.

Bouwtechnisch onderzoek

Inspecteren en het opstellen van de de daarbij behorende heldere rapportages zit in ons DNA. Onze inspecteurs brengen de samenstelling van een constructie visueel en/of met behulp van een selectie uit de indrukwekkende verzameling inspectie-equipment in kaart.. Daarbij werken wij volgens relevante aanbevelingen en richtlijnen, zoals bijvoorbeeld CUR Aanbeveling 117 voor het inspecteren van kunstwerken. Afhankelijk van de aanleiding en de onderzoeksvraag worden verschillende type inspecties uitgevoerd.

Ruud Meijer
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Gerelateerde projecten