Trainingen

_ART2236-2.jpg

Het leveren van een bijdrage aan het verder professionaliseren van de onderhoudscultuur in Nederland zien wij als één van onze verantwoordelijkheden. Het delen van kennis is daarbij onmisbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van cursussen en lezingen op seminars. Concept ingenieurs vervult het docentschap van uiteenlopende cursussen bij onder andere de Betonvereniging en Platform Voegovergangen en Opleggingen. Daarnaast verzorgen wij (gast)colleges over interessante onderwerpen op diverse hogescholen.

In verband met COVID-19 vinden er momenteel geen cursussen en lezingen plaats. Op verzoek bieden we wel in-house trainingen aan, zodat de kennisdeling ook in deze tijd door kan gaan.

Voor advies of training op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Voor de volgende interessante cursussen verwijzen wij graag naar onze kennispartners waar wij mee samenwerken:

Omdat wij onze opdrachtgevers ook willen voorzien in hun specifieke kennisbehoefte hebben wij ook een zelf samengesteld cursusprogramma. Deze is volledig afgestemd op de kennisbehoefte die wij tijdens ons dagelijks werk met bij opdrachtgevers waarnemen. Onze trainingen worden continu vernieuwd en uitgebreid zodat deze goed aansluiten op de actualiteit.

 

Onze trainingen: