Urban Load Test Vehicle

IMG_8860.jpg

Urban Load Test Vehicle

Ze is klaar: onze Urban Load Test Vehicle! Het prototype is inmiddels met succes getest en ingezet tijdens diverse proefbelastingen. De ULTV is elektrisch aangedreven, stil, compact en uiterst wendbaar. Dit maakt haar ideaal voor toepassingen in binnenstedelijk gebied. De Urban Load Test Vehicle (ULTV) is de nieuwste aanwinst van onze divisie proefbelastingen en stelt ons in staat om in stedelijk gebied op efficiënte wijze met minimale hinder proefbelastingen uit te voeren van bijvoorbeeld hijsbalken en balkons.

De ULTV is elektrisch aangedreven en presteert daardoor uitstekend op het gebied van arbeidsomstandigheden, hinder en milieu:

  • Arbeidsomstandigheden: Tillen van de testgewichten is niet meer nodig: de ULTV rijdt zelf in en uit onze bedrijfsbus.
  • Hinder: Zeer stille motor zonder uitstoot ter plaatse.
  • Milieu: Geen verbrandingsmotor aanwezig.

De ULTV is compact vormgegeven waardoor het voertuig ook in nauwe straten makkelijk te manoeuvreren is. Sterker, door de vormgeving past de ULTV zelfs door smalle deurposten waardoor het mogelijk is ook proefbelastingen in tuinen uit te voeren.

Ruud Meijer

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze nieuwste aanwinst? Kom gerust een keer langs om de ULTV in actie te zien! Maak een afspraak!