Met trots presenteren wij ons online beheerportal Beyond Asset!

Printscreen Beyond Asset.jpg

Bij Concept Ingenieurs houden we van doortastend en doeltreffend onderzoek. Maar wat ons betreft houdt het niet op bij het opleveren van een rapport. Met Beyond Asset hebben onze opdrachtgevers en hun onderhoudspartners altijd direct toegang tot alle data die relevant is voor het beheer van hun areaal. 

Ingegeven door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers voor het screenen van hun areaal op bepaalde constructieve risico’s, is Beyond Asset ontwikkeld. Het portal is zo vormgegeven dat er sprake is van een ideale combinatie van bouwtechnische diepgang en overzichtelijke functionaliteiten.

Diverse woningcorporaties in Amsterdam hebben de primeur: de inmiddels meer dan 5000 hijsbalken (verhuisbalken) die wij voor hen inspecteren, keuren en beheren zijn verwerkt in Beyond Asset. Overzichtelijke kaart- en lijstweergaves geven hen en hun gevelpartners voortaan direct een helder overzicht van de conditie en status van alle hijsbalken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Beyond Asset voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.