Concept ingenieurs verhuist naar Barneveld

_U9A8953.jpg

Concept ingenieurs verhuist deze week naar een nieuwe locatie: het House of Solutions in Barneveld. Ons telefoonnummer en adres veranderen per 1 maart.

Ons nieuwe algemeen telefoonnummer is per 1 maart 2020:

0342 23 12 60

Ons nieuwe adres per 1 maart 2020:

Concept ingenieurs B.V. Baron van Nagellstraat 144-146 3771 LL Barneveld

Ons algemeen e-mailadres blijft:

info@conceptingenieurs.nl

Het emailadres van onze crediteurenadministratie blijft:

factuur@conceptingenieurs.nl

Het House of Solutions biedt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen

Het afgelopen jaar heeft bij Concept ingenieurs in het teken gestaan van het uitbreiden en verder verbeteren van onze dienstverlening. Zo hebben we enkele nieuwe collega’s mogen verwelkomen en geïnvesteerd in een nieuwe generatie inspectie-equipment.

De inspanningen hebben direct hun vruchten afgeworpen en zorgden ervoor dat 2019 voor Concept ingenieurs succesvol kon worden afgesloten. De positieve interne ontwikkelingen werden vergezeld door interessante projecten, die we voor u mochten uitvoeren. Samen met u willen wij deze positieve trend in 2020 voortzetten. Om ruimte te bieden aan deze ontwikkelingen verhuizen wij naar het House of Solutions in Barneveld.

De nieuwe locatie sluit perfect aan op onze dienstverlening en biedt ruimte aan de duurzame groei die wij momenteel ondergaan. Wij zijn ervan overtuigd dat het House of Solutions een inspirerende omgeving is, die bijdraagt aan innovatie en de verdere optimalisatie van onze diensten.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Later dit jaar willen wij de opening van ons kantoor in combinatie met een interessant programma vieren. U bent dan uiteraard van harte welkom. Kunt u niet wachten? De koffie staat altijd voor u klaar.

Wij verhuizen van 24 tot en met 28 februari. Mogelijk zijn wij gedurende die periode minder goed bereikbaar dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Wij kijken er naar uit om onze samenwerking vanuit onze nieuwe locatie met u te continueren.