Concept Ingenieurs breidt uit

visuele-inspectie.jpg

Concept ingenieurs groeit en vernieuwt voortdurend. Met de komst van Ruud Meijer, John Blokland en Debbie Vrijs kunnen we de dienstverlening aan u verder verbeteren. Ruud, John en Debbie beschikken over veel expertise ten aanzien van specialistische onderzoeks- en versterkingstechnieken. Daarnaast continueren we uiteraard de dienstverlening die u gewend bent op het gebied van onderhoud en beheer van bouwkundige en civiele constructies. Ruud, John en Debbie stellen zich graag aan u voor!

Ruud Meijer, directeur

Ruud Meijer is directeur bij Concept ingenieurs. Ruud heeft ruime ervaring opgedaan als technisch manager bij het specialistische bedrijf Freyssinet, een zusterbedrijf van Concept ingenieurs. Ruud was bij Freyssinet verantwoordelijk voor alle engineering ten aanzien van inspectie, diagnose, herstel en versterking van uiteenlopende constructies. Dat betrof onder meer balkons, galerijen, bruggen en viaducten. Ruud zet zijn kennis over de techniek (onderzoekstechnieken, schademechanismes, reparatie- en versterkingstechnieken, monitoringstechnieken) en de markt nu in voor Concept ingenieurs.

John Blokland, projectleider

Met de komst van John Blokland breiden we onze expertise op het gebied van bouwkundig onderzoek verder uit. John heeft jarenlange ervaring als bouwkundig expert met het inspecteren van bouwwerken op constructieve veiligheid. Als projectleider bij Concept ingenieurs is John verantwoordelijk voor uiteenlopende onderzoeken die het gehele spectrum beslaan van inspectie tot hersteladvies. John doorgrondt de wens van de opdrachtgevers, stelt onderzoeksvoorstellen op, voert inspectiewerkzaamheden uit en coördineert deze, verzorgt de rapportage met de onderzoeksresultaten en geeft indien nodig een doeltreffend hersteladvies.

Debbie Vrijs, projectondersteuning

Een van de specialismen van Concept ingenieurs is het uitvoeren van proefbelastingen om de draagkracht van een constructie te testen. Deze proefbelastingen omvatten onder meer hijsbalkkeuringen en het beproeven van vloeren, brugdekken en verankeringen. Debbie verricht de projectondersteuning en verwerkt de data van de keuringen.