Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

Concept Ingenieurs heeft een succesvol jaar achter de rug waarin een belangrijke bijdrage is geleverd aan de constructieve veiligheid van diverse constructies. Naast het continueren van onze gewaardeerde dienstverlening in onderhoud en beheer van bouwkundige en civiele constructies, staat het komende jaar in het teken van verdere versterking en uitbreiding van ons mooie bedrijf. Een veelbelovend begin is daarmee gemaakt door de benoeming van Ruud Meijer als directeur.

Ruud is afkomstig van het specialistische bedrijf Freyssinet. Als technisch manager was hij daar verantwoordelijk voor alle engineering ten aanzien van inspectie, diagnose, herstel en versterking van uiteenlopende constructies zoals balkons, galerijen, bruggen en viaducten. Zijn kennis van zowel de techniek (schademechanismes, reparatie- en versterkingstechnieken) als de markt zijn een waardevolle aanvulling voor ons ingenieursbureau.

Met het wereldwijde netwerk aan specialisten dat Concept Ingenieurs sinds vorig jaar na overname in 2018 door de Soletanche-Freyssinet groep rijk is, zal de deskundigheid van ons team het komende jaar nog verder worden uitgebreid en versterkt!

Meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Neem contact met ons op.